In Opdracht

Portfolio

De Roma

In de oudste concertzaal van Antwerpen in opdracht van SchoolConcept een fotoreportage gemaakt. De vraag was om in de sfeer van deze bijzondere zaal, de 1000 nieuwe koppelbare stoelen vast te leggen.

Marco Lopulalan

Voor meerdere glaskunstenaars fotografeer ik doorlopend de nieuwste glaskunstwerken en mondgeblazen objecten. Deze foto's heb ik in opdracht van Meesterglasblazer Marco Lopulalan gemaakt.

Diversity Fashion Week

Kleding is een verlengstuk van je identiteit, maar helaas heeft lang niet iedereen toegang tot de catwalks en de fashion industrie. Diversity Fashion Week wil dit veranderen door educatie en een grote diversiteit aan modellen. Trots gevraagd te zijn om de slotavond van dit 3-daagse internationale fashion event in Amsterdam vast te leggen.

Thomas Eindhoven

Overdag eten en 's avonds dansen. Met roze muren vol surrealistische muurschilderingen is Thomas in Eindhoven een bijzondere uitgaansgelegenheid. Leuk om hier sfeerfoto's te hebben gemaakt die gebruikt kunnen worden voor website en promotie.

Visscher Classique

Voor FIJRI interieurbouw Amersfoort het opgeleverde interieur van Visscher Classique gefotografeerd in de sfeer van dit mooie automuseum in Buren.

Frans Hals Museum

De expositie 'Museum in Bloei' mogen fotograferen. Het gebeurt zelden dat er verse bloemen of planten in museumzalen te zien zijn. Tijdens deze expositie zijn de zalen met oude meesters en hedendaagse kunst voorzien van spectaculaire bloemcreaties in design- en historische vazen, waaronder die van glaskunstenaar Bernard Heesen.

Geir Nustad

In opdracht van de Noorse Glaskunstenaar Geir Nustad heb ik deze foto's gemaakt van zijn nieuwste collectie mondgeblazen glazen (goblets). De foto's worden o.a. gebruikt voor publicaties van zijn expositie hiervan in Paleis Soestdijk eind 2023.

Van Hooff Culinair

Voor Leeuwenburgh Fineer het nieuwe interieur van Van Hooff Culinair in Heeze gefotografeerd. De toegepaste 3D Carbon fineerplaten van Leeuwenburgh waren de aanleiding dit project vast te leggen.

The Mosaic Factory

Het door Art2Go ontworpen Experience Center van The Mosaic Factory (TMF) in Nistelrode gefotografeerd. Architecten kunnen zich hier in een mooie omgeving laten inspireren in de wereld van mozaïek. De tafel is speciaal voor dit project op maat gemaakt van houtfineer dat uit verweerde balken is gesneden.

Onno & Partners

Voor de nieuwe brochure van Onno & Partners heb ik de fotografie mogen verzorgen. De activiteiten als drukwerkproducent zijn d.m.v. de foto's gecombineerd met de activiteiten van het zusterbedrijf Strak Studios, waar exclusieve tuinmeubelen worden verkocht en ontwerpen gemaakt.

Gemeentehuis Veldhoven

Susanne Thijssen van Thijssen Design heeft na de Raadzaal en diverse andere verdiepingen van dit gemeentehuis ook de gehele begane grond opnieuw ontworpen. In opdracht dit ontwerp mogen vastleggen.

Strandhuizen Cadzand & Nieuwvliet

De strandhuizen In Cadzand-Bad zijn ontworpen door MVSA Architecten en bekleed met Fraké voor Molecaten vakantieparken. In Nieuwvliet-Bad is geplatoniseerd Vuren gebruikt voor de huizen van Strandweelde.